The Ladis Chronicles, mijn eigen wintersport film!

YES! Eventjes wat heel anders tussendoor! Tijdenlang ben ik bezig geweest met het maken van een film over onze vele tripjes naar Oostenrijk, en na ontzettend veel stuggles, van het in elkaar editen van al het materiaal en de muziek, tot slechte computers die het renderen niet aankunnen, alles wat je kan bedenken ging mis.

EINDELIJK is het me dan toch gelukt om het voor elkaar te krijgen en het op Youtube te zetten. Ik ben dan ook best een beetje trots op het eindresultaat en vind vooral dat het een hele toffe video is geworden van één van de dingen die ik naast films en games het tofst vind om te doen op deze planeet. Wintersporten met familie en vrienden. Bij deze presenteer ik dus, The Ladis Chronicles! Check het uit en ik zou het tof vinden als jullie laten weten wat jullie er van vonden! Enjoy!

(PS: Zet hem op 720 of 1080 en op fullscreen. ;-))

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s