Firstlook 2014 is (bijna) hier!

Morgen is het zo ver, dan knalt het jaarlijkse feestje voor ons gamers weer los in de jaarbeurs in Utrecht, Firstlook 2014! Onze eigen E3 van de lage landen! Ook dit jaar ben ik weer van de partij om de nieuwste games te checken en zal ik jullie vertellen wat ik het vetste van de beurs vond! Dit weekend dus eventjes geen films, maar games, games en nog meer games!

fl2014_header_1

Het belooft in ieder geval een heerlijke editie te worden met een aantal games waar ik ontzettend naar uit kijk. Zo ben ik benieuwd naar EVOLVE, een game van 2k, waarbij je met een groep vrienden jaagt op een monster dat ook door iemand gespeeld word, multiplayer fun, een beetje in de style van Left 4 Dead. Ook Bethesda staat op de beurs met een game waar ik ontzettend siked voor ben, The Evil Within. Een survival horror game in zijn puurste vorm. Japanse horror met een flinke dosis gore en creepy stuff! Die gaan we dus zeker even checken!

evil-within-4

Maar het allermeeste kijk ik uit naar de stand van Sony dit jaar. Daar staan me toch een partij klappers. En aangezien ik een Playstation 4 thuis heb staan is dit natuurlijk met afstand de interessantste stand. Games als Driveclub, The Order: 1886 en Until Dawn, ze zijn allemaal aanwezig en ik wil ze allemaal spelen! Met als pronkstuk ook nog is de game waar ik misschien wel het meest op zit te wachten, Bloodborne. Speelbaar! Dat word rennen naar de Sony stand zaterdag ochtend!

Bloodborne van FromSoftware
Bloodborne van FromSoftware.

Firstlook is elk jaar weer een feestje en ik heb er ook dit keer weer behoorlijk zin in. De stands, de sfeer en ook de presentaties van de verschillende uitgevers zijn altijd tof. Na afloop van de beurs zal ik hier met jullie delen hoe de beurs was met natuurlijk zoveel mogelijk foto’s. Game on!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s