E3 Top 5, Winnaars en verliezers.

De E3 2014 zit er weer op. We hebben weer een groot aantal mooie nieuwe games voorgeschoteld gekregen. Een mooi moment dus om de winnaars en zogenoemde verliezers van de beurs even kort door te nemen en een top 5 lijstje van beste games samen te stellen! Ik ben gek op top en flop lijstjes!

De absolute winnaar voor mij deze E3 was toch weer Ubisoft, kort gevolgd door Sony. Ubisoft heeft wederom een geweldige line up aan games laten zien, met Far Cry 4 en Assassins Creed: Unity als absolute hoogtepunten. Ubisoft is de uitgever die maarliefst 3x voorkomt in mijn top 5, dat zegt genoeg lijkt me zo! 

Image

Ook Sony heeft het deze E3 prima gedaan, ik vond de presentatie dit jaar ietsjes minder dat die van Microsoft (die zich zeer sterk terug hebben geknokt na vorig jaar), maar de bibliotheek aan vette games die er aan zitten te komen voor mijn PlayStation 4 maakt alles goed. The Order: 1886, Bloodborne en natuurlijk Uncharted 4 spannen de kroon.

Image

Teleurstellingen waren er helaas ook dit jaar weer, zo vertelde ik al over EA maar moet ik helaas Nintendo ook eventjes aankaarten. Al tijden twijfel ik om een WiiU in huis te halen en er gingen geruchten dat Big N deze E3 een forse prijsverlaging of een goedkopere (tabletloze) versie aan zou kondigen om de dramatische verkopen te helpen. Helaas gebeurde dit niet, er werd totaal niet over gerept zelfs. Wel kondigde Nintendo een stuk meer potentiële systemsellers aan, waardoor ik in de toekomst toch misschien die WiiU ga halen, zo lieten ze een geweldig stukje van een nieuwe open world Zelda zien en is er ook een Star Fox voor de WiiU geteased. Ik had alleen zo graag na deze E3 mijn WiiU al in huis willen halen. Helaas.. Helaas..  300 euro voor een handjevol toffe games vind ik toch nog ietsjes te veel. 

Image


 

Tijd voor mijn top 5!

  1. Assassins Creed: Unity. De franse revolutie, ongekend mooi Parijs, Coop, Dit lijkt de tofste Assassins te gaan worden tot nu toe!
  2. Far Cry 4. Open world in de Himalayas, toffe actie, gekke badguy. Ik heb er zin in.
  3. No Man’s Sky. Een van de weinige echte verassingen voor mij, een open world space exploration ”indie” game, met een werkelijk prachtige art style. Zeer benieuwd naar deze game.
  4. The Division. Hebben we inmiddels al veel van gezien en ik hoop dat hij niet te ver meer weg is, maar ik wil deze game nog steeds zeer graag spelen, een door een virus verscheurd New York, waar je samen met je vrienden moet overleven, yes please.
  5. Bloodborne. Opvolger van Demon Souls, de voorloper van een van mijn favoriete games Dark Souls (volg je het nog?) Exclusive voor Playstation 4! Horror-achtige fantasy setting met veel dood gaan. Ik kan niet wachten.

Dat is hem dan! Hebben jullie ook genoten van deze E3? Ook een top 5 gemaakt? Laat het hieronder weten! Zou ik tof vinden!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s