Star Wars koorts!

Heeeel langzaam aan word er steeds meer bekend over de nieuwe Star Wars en ik moet eerlijk zeggen, ik krijg er ook steeds meer zin in! Over anderhalf jaar gaan we gewoon een nieuw deel in de wereldberoemde Saga zien! Ik kan niet wachten!

Regisseur J.J. Abrams laat de laatste tijd steeds meer kleine beetjes zien van de set. Zo was er een tijdje geleden een filmpje van Abrams en doken er deze week een aantal foto’s op vanaf de set in Abu Dhabi.

Ook werden deze week weer 2 actrices aan de cast toegevoegd. Gwendoline Christie, bekend van haar rol in Game of Thrones en ook oscar winnares Lupita Nyong’o, bekend van 12 Years a Slave. Wat voor rol de 2 zullen gaan spelen is nog niet bekend. Afwachten geblazen! Het begint bij mij in ieder geval goed te kriebelen! Kan niet wachten om terug te keren naar a Galaxy far far away. Hieronder nog wat foto’s van de set en de 2 nieuwe actrices.

A series of photos have emerged from the ultra-secretive Abu Dhabi set of Star Wars: Episode VII including a massive four-legged alien creature that looks like a cross between a rhinoceros, a pig and a bulldogStar Wars' legends Harrison Ford (Han Solo), Carrie Fisher (Princess Leia), Mark Hamill (Luke Skywalker), Anthony Daniels (C3PO), Peter Mayhew (Chewbacca) and Kenny Baker (R2-D2) have all returned to the franchiseAs the home planet of Anakin Skywalker and Luke Skywalker, as well as the meeting place for Obi-Wan Kenobi and Han Solo, Tatooine is one of the most iconic planets in the Star Wars universe

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s